Bewustzijnscentrum voor groei, ontwikkeling en zingeving.

Angst en stress

‘Een donker bos, nauwelijks een ster aan de hemel, het regent pijpenstelen en daar staat een man. Hij zoekt de weg naar zijn huis. Hij hoort de wolven huilen. De regen heeft het pad overspoelt met gras en aarde, zodat je het pad niet meer kunt zien. Hoe moet hij nu de weg naar huis vinden? Hoe kan hij zich tegen de naderende wolven beschermen? Waar kan hij hulp vinden?........’ Angsten zijn overal en er zijn er veel. Ze zijn een vast gezelschap in ons leven. Kijk nog eens naar bovenstaand verhaal. Een typische scene uit bijvoorbeeld een horrorfilm.   De man heeft vermoedelijk verschillende angsten:1. Vrees voor zijn leven2. Angst voor de wilde dieren3. Angst de weg niet te vinden4. Angst voor de duisternis5. Angst zijn geliefden niet meer te zien etc. Maar dat is slechts een film; laten we liever eens naar een situatie van alledag kijken.

Lees meer »

Fibromyalgie

Fibromyalgie betekent letterlijk "pijn in bindweefsel en spieren". Fibromyalgie veroorzaakt onder andere pijn, stijfheid en vermoeidheid die chronisch zijn.

Lees meer »

Buikpijn

Buikpijn van de zenuwen. Vlinders die door je buik fladderen. Een niet pluis gevoel in je onderbuik. Herkenbaar voor je? Je hebt dan geen “echte” buikpijn. Het is een reactie van een gebeurtenis die in je buik tot uiting komt. Stress en spanning zijn daarin hele grote boosdoeners. “Ik heb er mijn buik van vol”, is er ook zo één. Je hebt er genoeg van of vermand worden door verdriet.

Lees meer »

Klankschalen

Een heerlijke, prachtige methode om verdieping te geven aan een behandeling. De klankschaal kan ingezet worden om blokkades los te trillen die dus vast zitten in je lichaam.Wat is het effect van een klankschaal?De klank van een klankschaal doordringt ons hele lichaam. Iedere cel wordt bereikt met het gebruik van een klankschaal. alle weefsels en organen worden aan getrild en kunnen zo weer in balans geraken met de rest van ons lichaam. Klankschalen krijgen ook steeds meer bekendheid, worden steeds vaker ingezet zowel bij behandelingen als bij een massage om spanningen en blokkades effectiever te kunnen behandelen.Klankschalen kunnen jou helpen om beter in balans te komen met jezelf en je omgeving. Ze werken in op onze geest, lichaam en ziel. De trilling van de klankschaal heeft een krachtige uitwerking op jou. Er zal iets gebeuren met je, alsof er iets opengaat waardoor de spanning weg kan.

Lees meer »

Leefstijl

Letterlijk betekent leefstijl een manier van leven. Wat zou er verkeerd zijn aan jouw manier van leven? Iedereen leeft zijn/haar manier van leven op de best mogelijke manier. Maar wat is leefstijl? Wat houdt dat in? leefstijl is een allesomvattend geheel van jouw leven. Hoe ziet jouw leven er uit. Hoe is het met jouw gezondheid op verschillende vlakken? Leefstijl bekijken wij vanuit een holistische visie, want alles is van invloed op jouw leefstijl.

Lees meer »

Holistisch Centrum

Holistic Flow is een Holistisch Centrum waarbij uit verschillende invalshoeken naar jou als mens en persoon gekeken word; om als individu behandeld te worden met een eigen behandelplan. Er wordt bij ons niet gewerkt met standaard werkplannen. Want niemand is immers hetzelfde toch? Ieder mens is anders, heeft andere waarden en normen, verschil van opvoeding, verschil in levenservaring, gebeurtenissen en trauma's. Met dit als basis, wie ben jij als persoon en waar wil je naar toe werken, zal een passend advies worden gegeven. Kijk maar eens bij de verschillende behandelvormen die er aangeboden worden. Wat spreekt jou als eerste aan?

Lees meer »