Mindset bij afvallen

Jouw lichaam is jouw voertuig en je krijgt slechts één voertuig per leven. Om gewicht te verliezen of een betere gezondheid te krijgen, moet je ook willen dat het gebeurt – maar dan ook echt willen.

Durf je deze uitdaging aan voor €99,00?

Tijdens deze cursus leer je een nieuwe manier van denken over voeding en jouw lichaam. Het is zo in elkaar gezet om jou te laten zien hoe je kunt stoppen met diëten, hoe je een positief lichaamsbeeld kunt opbouwen en hoe je jezelf kunt inspireren om een lichaam te creëren waar je van houdt met gebruik van juiste voeding en een dosis zelfrespect.

 

 

Deze cursus is ontworpen om jou te helpen een positief lichaamsbeeld op te bouwen en om je te helpen je relatie met voedsel te herstellen, zodat je een gezond gewicht voor het leven kunt vinden en behouden.

 

Je gaat leren hoe je meer natuurlijke voeding kunt eten en hoe je dat vertrouwen en die vrijheid van voedsel terugwint.

 

Als je het beu bent om te falen en moe bent van het falen en de lege beloften en diëten, dan is deze cursus iets voor jou!

 

Als je een verlangen hebt om af te vallen en je beter te voelen, dan is er geen betere plek om te beginnen dan met je motivatie.

Gewichtsverlies is vaak een emotioneel proces. Als je wilt afvallen en het wil afweren, moet je eerst de emotionele band die je met voeding hebt begrijpen. Je moet begrijpen waarom je eet, waarom je te veel of onjuist eet en wat jou motiveert om dat te doen.

Je moet gaan begrijpen dat de emotionele verbinding met voedsel het leven kan veranderen.

Om gewicht te verliezen en om het uit te schakelen, moet je stoppen met "diëten" en vertrouwen hebben in het proces. We eten zo vaak om andere redenen dan dat we honger hebben. Daarbij is er ook een verschil tussen honger en eetlust en er is geen betere lichaamsklok dan de jouw eigen lichaam.

 

Honger kan worden gedefinieerd als de behoefte aan voedsel van het lichaam. Als je maag gromt en je hebt al een paar uur niet meer gegeten, heeft je lichaam honger. Eetlust daarentegen is heel anders. Veel dingen, waaronder marketing, reclame en zelfs emoties, kunnen je eetlust beïnvloeden. Je eetlust heeft meer een psychologische dan een fysieke verbinding.

 

Als je je emotionele verbinding met voedsel begint te begrijpen en je begint een betere grip te krijgen op waarom je eet en wat je eet, kun je pas echt beginnen je lichaam te respecteren voor wat het is.

 

Vanaf het moment dat je geboren bent, moeten jij en je lichaam met elkaar door één en dezelfde deur. Als je in de spiegel kijkt, zie je alleen je fysieke lichaam. Maar de realiteit is, dat er veel meer voor jou is dan alleen je buitenste schilletje. Als het je niet bevalt wat je ziet en je voelt je gevangen in een lichaam dat je niet steunt, dan moet je misschien dieper graven in waarom je doet wat je doet.

 

Je lichaam bevat je hart, je ziel en zelfs je geest en om succesvol te zijn met gewichtsverlies moet je al die verschillende delen van jezelf, die je maken tot wie je bent, omarmen en erkennen.

Wil je alvast even proeven aan de introductieles? Download deze dan hieronder

Je lichaam is zeer primitief en het loopt vaak op instinct.

 

Om met succes gewicht te verliezen moet je je lichaam beheersen en moet je begrijpen wat jouw drijfveer is. Tijdens het stenen tijdperk bijvoorbeeld was er niemand die zich zorgen maakte over gewichtsverlies omdat ze het te druk hadden om te proberen te overleven. Onze voorouders, die op boerderijen werkten voor de kost, hebben hun dagen doorgebracht met het werken met hun lichaam. Daardoor konden ze alles eten wat ze wilden en een gezond lichaamsgewicht behouden.

 

Als je overleving afhangt van je vermogen om op het land te werken en op jacht te gaan naar voedsel, dan zou dus jouw hele dag bestaan uit rigoureuze oefeningen. De wereld van vandaag is een heel andere plek omdat de meesten van ons onze dagen achter een bureau, of met andere zittende beroepen, doorbrengen.

 

Als gevolg daarvan moeten we voorzichtig zijn met wat we eten, omdat we niet honderden calorieën per dag verbranden die in ons lichaam binnenkomen. Ons primitieve zelf heeft geen leiding of geen beperkingen. Als we het aan ons zelf zouden overlaten, zouden we waarschijnlijk onze dagen doorbrengen met het spelen van spelletjes en het eten van junkfood. Dat is echter geen goed recept voor succes!

 

Je geest is krachtig en sterk! Je geest creëert jouw realiteit elke seconde van elke dag. Als je denkt dat je voortdurend worstelt met gewichtsverlies en gezond eten, dan is dat wat blijft bestaan in je leven. Als je de manier waarop je denkt en voelt over eten van binnenuit - op dat mentale en emotionele niveau - verandert, kun je de manier waarop je kijkt en voelt van binnenuit veranderen.

 

Als je net als de meeste mensen bent, is gewichtsverlies veel meer dan alleen maar een paar extra kilo's verliezen. Het gaat erom je perspectief te veranderen en een beslissing te nemen dat je genoeg hebt gehad. En dat een verandering nodig is!


Alvast een luisterend voorproefje? Beluister dan onderstaande audio.