Voor bedrijven en instellingen

Wij zijn toegewijd aan het bevorderen van de gezondheid en vitaliteit van uw bedrijf en medewerkers. Ons op maat gemaakte vitaliteitsprogramma is ontworpen om het welzijn van uw team te verbeteren, de productiviteit te verhogen en een positieve werkcultuur te bevorderen. Met onze deskundige begeleiding en inspirerende workshops zorgen we ervoor dat uw bedrijf floreert door een gezonde en gelukkige werkomgeving te creëren.

Onze missie is dan ook om bedrijven te ondersteunen bij het creëren van een gezonde werkomgeving en het bevorderen van het welzijn van werknemers. Wij bieden op maat gemaakte therapieën en begeleiding om de productiviteit te verhogen, stress te verminderen en het teamwerk te verbeteren. Onze professionals zijn toegewijd aan het helpen van uw organisatie om een positieve verandering teweeg te brengen en een bloeiende werkcultuur te bevorderen.

Denk in oplossingen!

Moe? Druk? Te weinig tijd? Gestrest? Te zwaar? Te hoge werkdruk?
Wat zeggen jouw werknemers het meest?
Wat is HET struikelblok waar velen iedere keer weer opnieuw over lijken te struikelen?
En wat doet u er aan als werkgever zijnde?
Is er binnen uw bedrijf bekend wat het grootste probleem is bij ziekmeldingen?
Al eens met de bedrijfsarts hierover gesproken?
En wat is dan uw volgende stap om dit verder te voorkomen?

Precies!!

Dan schakelt u ons bedrijf in!
Want een lichamelijke klacht komt nooit zonder een geestelijke en/of mentale klacht.

Blijf in oplossingen denken!

De overheid stimuleert werkgevers gezonde arbeidsomstandigheden te creëren. Zo blijven werknemers flexibel inzetbaar gemotiveerd en gezond. Op de website van de Belastingdienst is te lezen dat vitaliteit op het werk wordt erkend als een Arbo-voorziening. Deze Arbo-voorziening geeft de werkgever een fiscaal voordeel als er geïnvesteerd wordt in de gezondheid en duurzaamheid van de werknemers.

 

Er zijn verschillende manieren om vooraf al in oplossingen te denken.

 • Wat past bij uw werknemers
 • Waar hebben uw werknemers heel veel baat bij
 • Waar zullen ze blij en gelukkig van worden
 • Wat kunt u doen om ze gemotiveerd en gezond te houden
 • De stresspiek aan te pakken?

Er zijn verschillende mogelijkheden om te introduceren binnen uw bedrijf, stichting of instelling. Hieronder een aantal opties die veelbelovende uitkomsten zullen bieden bij uw werknemers.


Rouwverwerking op de werkvloer

Ondersteuning voor werknemers in tijden van verlies en rouw.

We begrijpen dat het verlies van een dierbare een diepgaande impact kan hebben op het leven van uw werknemers. Onze missie is om een ondersteunende en empathische omgeving te creëren waar werknemers kunnen rouwen en herstellen na het verlies van bijvoorbeeld een geliefde. Wij bieden begeleiding, middelen en een gevoelige aanpak om uw team, of personen te helpen omgaan met rouw terwijl ze op het werk zijn.

Onze Diensten

Ons programma voor rouwverwerking op de werkvloer is speciaal ontworpen om uw werknemers te ondersteunen tijdens deze moeilijke tijden. We bieden verschillende diensten om te voldoen aan de diverse behoeften van uw organisatie.

Workshops en training: Onze rouwexperts bieden workshops en trainingssessies voor zowel werknemers als leidinggevenden. Deze sessies zijn gericht op het begrijpen van rouw, het omgaan met emoties op de werkvloer en het bieden van steun aan collega's.

Individuele counseling: We bieden vertrouwelijke en individuele consulten voor werknemers die behoefte hebben aan persoonlijke begeleiding bij hun rouwproces. Onze professionals staan klaar om te luisteren, te ondersteunen en praktische hulpmiddelen te bieden om met verlies om te gaan.

Herdenkingsmomenten: Het organiseren van herdenkingsmomenten kan helend zijn voor de werknemers. We kunnen helpen bij het opzetten van respectvolle en gedenkwaardige bijeenkomsten om dierbare overledenen te eren.

Empathie en begrip: Onze rouwexperts zijn getraind om met compassie en begrip om te gaan met de emotionele behoeften van uw werknemers in tijden van verlies.

Maatwerk: Elk bedrijf en elke situatie is anders. We passen ons programma aan op basis van de specifieke behoeften van uw organisatie en werknemers.

Werknemerswelzijn: We geloven dat het ondersteunen van uw werknemers tijdens moeilijke tijden niet alleen een morele verplichting is, maar ook bijdraagt aan een gezondere en productievere werkomgeving.


VoetreflexPlus met coaching

Waarom voetreflexologie toepassen binnen uw bedrijf of organisatie.

Met voetreflextherapie investeert u in de gezondheid en welzijn van uw medewerkers. Voetreflextherapie wordt met name in Denemarken, maar ook in andere landen, al jarenlang succesvol ingezet bij het verminderen van ziekteverzuim. Uit diverse onderzoeken is gebleken, dat de werktevredenheid van uw werknemers wordt verhoogd en dat kosten worden bespaard.

De coaching in het traject maakt klachten of bepaalde situaties inzichtelijk. In de sessies worden uw werknemers begeleidt om deze inzichten om te zetten naar positieve veranderingen. Dit ter bevordering van de gezondheid in alle opzichten.

Wat kan voetreflexologie in combinatie met coaching voor uw werknemers betekenen.

 • Helpen bij het verminderen van diverse arbeidsgerelateerde klachten zoals arm-, schouder-, nek en rugklachten
 • Verminderen van stressgerelateerde klachten
 • Helpen om een goede geestelijke en lichamelijke gezondheid te behouden en/of te bevorderen
 • Werkt bevorderlijk voor de concentratie en motivatie
 • Vermindert ziekteverzuim
 • Het is een tastbare waardering in het welzijn en de zorg voor het personeel

Stoelmassage

Met een stoelmassage geeft u uw werknemers een moment van ontspanning en ontneemt u de stress . Iedere stoelmassage zal ongeveer een 15 tot 20-tal minuten duren. (Dit kan geheel aangepast worden op wens van u als werkgever, met een maximum van 25 minuten per persoon.)


Tijdens een stoelmassage mag de werknemer zijn/ haar kleding aanhouden waardoor de drempel al weer wat lager ligt om een massage te willen krijgen. Wij behandelen vooral de rug, nek, schouders en armen. Dit doen wij door op bepaalde plekken te drukken en te masseren. Een stoelmassage zorgt tevens ook voor een betere doorbloeding. Hierdoor krijgen uw medewerkers weer meer energie op het werk en zal de spanning/stress in de spieren verdwijnen. Voor de stoelmassage kunt u het onderstaand formulier invullen. En dan zien we elkaar hopelijk snel voor fitter en meer ontspannen werknemers.


Deskundige begeleiding: Ons team van professionals heeft ruime ervaring in het ondersteunen van bedrijven bij het bevorderen van vitaliteit en welzijn.

Meetbare resultaten: Onze aanpak is gebaseerd op het bereiken van meetbare resultaten. We volgen de voortgang en passen indien nodig het programma aan om ervoor te zorgen dat uw bedrijf maximale voordelen behaalt.

Maatwerk: Geen enkel bedrijf is hetzelfde. We stemmen onze diensten af op de unieke behoeften en doelen van uw organisatie.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze diensten uw bedrijf kan ondersteunen bij het bevorderen van een gezondere, gelukkigere en productievere werkomgeving. Investeer in de vitaliteit van het team en zie uw bedrijf bloeien!