06-50280832 / holisticflow@outlook.com

Voor bedrijven

Denk in oplossingen!

Moe? Druk? Te weinig tijd? Gestrest? Te zwaar? Te hoge werkdruk?
Wat zeggen jouw werknemers het meest?
Wat is HET struikelblok waar velen iedere keer weer opnieuw over lijken te struikelen?
En wat doe jij er aan als werkgever zijnde?
Is er binnen jouw bedrijf bekend wat het grootste probleem is bij ziekmeldingen?
Al eens met de bedrijfsarts hierover gesproken?
En wat is dan jouw volgende stap om dit verder te voorkomen?

Precies!!

Dan schakel je mij met mijn bedrijf in voor een holistische, liefdevolle aanpak.
Want een lichamelijke klacht komt nooit zonder een geestelijke en/of een mentale klacht.
Alle mogelijkheden die ik aanbied zal een holistische aanpak hebben.


Ik zal hieronder een voorbeeld geven over stoelmassage met een holistische aanpak.
Wil je graag stoelmassages organiseren voor je werknemers? Dan zal dit niet "alleen maar" een massage zijn, maar in combinatie met bijvoorbeeld Reiki. Door mezelf af te stemmen op de werknemer en het scannen met mijn handen, kan ik de juiste plekken masseren en behandelen. Alles wat ik opmerk zal ik ook bespreken met de desbetreffende werknemer die op dat moment bij mij is. De informatie zal vertrouwelijk blijven.

Blijf in oplossingen denken!

De overheid stimuleert werkgevers gezonde arbeidsomstandigheden te creëren. Zo blijven werknemers flexibel inzetbaar gemotiveerd en gezond. Op de website van de Belastingdienst is te lezen dat vitaliteit op het werk wordt erkend als een Arbo-voorziening. Deze Arbo-voorziening geeft de werkgever een fiscaal voordeel als er geïnvesteerd wordt in de gezondheid en duurzaamheid van de werknemers.

Er zijn verschillende manieren om vooraf al in oplossingen te denken.

 • Wat past bij jouw werknemers
 • Waar hebben jouw werknemers heel veel baat bij
 • Waar zullen ze blij en gelukkig van worden
 • Wat kun je doen om ze gemotiveerd en gezond te houden
 • De stresspiek aan te pakken?

Er zijn verschillende mogelijkheden om te introduceren binnen jouw bedrijf, stichting of instelling. Hieronder een aantal opties die veelbelovende uitkomsten zullen bieden bij jouw werknemers.

 

NLP training

Neuro-Linguistic Programming (NLP) is de studie van hoe we denken en communiceren, met onszelf en met anderen en hoe we dit kunnen gebruiken om de resultaten te krijgen die we van het leven willen. Het kijkt naar succesvol gedrag en laat ons zien hoe we dit in ons eigen leven kunnen integreren om onze doelen te bereiken.

De NLP cursus neemt je mee van complete beginner tot het begrijpen van communicatie en het elke dag kunnen gebruiken van dit krachtige hulpmiddel voor jezelf of om anderen te helpen, bijvoorbeeld klanten, cliënten of collega's. Deze training zit vol met uitleg over technieken en oefeningen die je kunt uitproberen en het zal je leven snel en ingrijpend veranderen. Deze training kan uit meerdere modules bestaan.

 

Mind-Walk® voor bedrijven: Duurzame inzetbaarheid: Van business tot boedha

Het bedrijfsleven hecht steeds meer waarde aan fitte medewerkers. Voldoende en mentale ontspanning spelen een grote rol bij het fit worden en blijven. Een werknemer die aan Mind-Walk® doet is productiever en kan beter omgaan met stress. Deze methode kan zowel live (met een maximum deelnemers van 10) als online aangeboden worden.

Lichamelijk actieve werknemers functioneren beter, verzuimen minder en zijn beter gemotiveerd. Tijd dus om jou als werkgever te enthousiasmeren om je werknemers aan het bewegen te krijgen. Daarvoor hoef je in je bedrijf niet per sé een dure fitnessruimte in te richten. Mind-Walk® bied hiervoor de oplossing!
Wil jij je werknemers de handvatten geven om hun gezondheid te bevorderen? Wil jij ze de kans geven om creatiever en gemotiveerder aan het werk te zijn?

Mind-Walk® kan het bedrijfsleven een 'TEAM' opleveren, het draagt bij aan Teambuilding, Energie, Associatie en Mobiliteit en vitaliteit.
Teambuilding: gemakkelijker met elkaar in contact komen
Energie: positief effect op de betrokkenheid en productiviteit
Associatie: werktevredenheid, werksfeer en cultuur
Mobiliteit en vitaliteit: duurzame inzetbaarheid met aandacht voor vitaliteit, mobiliteit en ziekteverzuim

Voordelen voor de werkgever:

 • Gezonde en vitale medewerkers
 • Meer productiviteit op de werkvloer
 • Betrokken en tevreden medewerkers
 • Positieve werksfeer
 • Lager ziekteverzuim

Voordelen voor de werknemer:

 • Minder werkstress
 • Een goede conditie
 • Meer creativiteit
 • Meer energie
 • Meer ontspannen en concentratievermogen

Voor bedrijven, stichtingen en instellingen wordt er een op maat gemaakt traject samengesteld in overleg met de werkgever. Welke thema's wil je behandeld hebben, hoe lang gaat de cursus duren,? Dit alles is bespreekbaar in een gesprek. Wil jij als werkgever graag meer informatie ontvangen over Mind-Walk® voor bedrijven? Vul dan onderstaand formulier in en er wordt contact opgenomen met de aanvrager.

 

Stoelmassage

Met een stoelmassage geef je je werknemers een moment van ontspanning en ontneem je de stress . Iedere stoelmassage zal ongeveer een 15 tot 20-tal minuten duren. (Dit kan geheel aangepast worden op wens van de werkgever, met een maximum van 25 minuten per persoon.)
Tijdens een stoelmassage mag de werknemer zijn/ haar kleding aanhouden waardoor de drempel al weer wat lager ligt om een massage te willen krijgen. Ik behandel vooral de rug, nek, schouders en armen. Dit doe ik door op bepaalde plekken te drukken en te masseren. Een stoelmassage zorgt tevens ook voor een betere doorbloeding. Hierdoor krijg je weer meer energie op je werk en zal de spanning/stress in de spieren verdwijnen. Ook voor de stoelmassage kun je het onderstaand formulier invullen. En dan zien we elkaar hopelijk snel voor fitter, meer ontspannen werknemers.