Ont-moet jezelf

De reis naar zelfontdekking en persoonlijke groei

Welkom op de reis naar zelfontdekking en persoonlijke groei! In onze drukke en veeleisende wereld is het gemakkelijk om jezelf te verliezen in de waan van de dag. We worden constant blootgesteld aan externe prikkels en verwachtingen, waardoor we vaak vergeten wie we werkelijk zijn en wat we echt willen. Maar het is nooit te laat om jezelf te ont-moeten, om de tijd te nemen om naar binnen te keren en te luisteren naar je innerlijke stem. Deze reis naar zelfontdekking kan transformeren hoe je naar jezelf kijkt en hoe je jouw leven leidt.

Het ont-moeten van jezelf is geen oppervlakkige reis, maar eerder een diepgaande ontdekkingsreis die je in staat stelt om jouw ware essentie te vinden. Het gaat om het onderzoeken van je overtuigingen, waarden en verlangens, en het begrijpen van de patronen en gedragingen die je leven beïnvloeden. Door jezelf bewust te worden van wie je bent en wat je wilt, kun je een sterke basis leggen voor persoonlijke groei en vervulling.

Tijdens deze reis zul je jezelf tegenkomen, inclusief de minder perfecte kanten. Maar in plaats van ze te vermijden of te veroordelen, nodigen we je uit om ze te omarmen en te begrijpen. Zelfontdekking vraagt om zelfacceptatie en compassie. Het is een kans om jezelf volledig te omarmen, met al je sterke en zwakke punten. Door jezelf te omarmen zoals je bent, kun je groeien en evolueren naar de persoon die je wilt zijn.

De reis naar zelfontdekking en persoonlijke groei is een unieke en individuele ervaring, maar je hoeft het niet alleen te doen. Er zijn talloze bronnen en hulpmiddelen beschikbaar om je te begeleiden op deze reis. Denk aan zelfhulpboeken, workshops, coaching en meditatie. Het belangrijkste is echter dat je de tijd neemt om stil te staan, om jezelf te ont-moeten en ruimte te creëren voor reflectie. Maak contact met je innerlijke zelf en luister naar wat het te zeggen heeft. Alleen dan kun je authentiek leven en jouw ware potentieel bereiken.

Dus waar wacht je nog op? Ont-moet jezelf en begin aan de reis naar zelfontdekking en persoonlijke groei. Het is een avontuur dat je leven zal veranderen en je de vrijheid zal geven om te worden wie je werkelijk bent. Neem de eerste stap en laat jezelf stralen in al je pracht.

Een training van 7 maanden waarin je jezelf mag gaan leren kennen, herkennen en ontdekken.

"De sleutel tot bewustwording". Een magische toolkit voor je bewustzijn, je eigen ik.

Tijdens deze training doorga je 5 transformatiefases, gebaseerd op de elementen hout, vuur, aarde, metaal en water.

De transformatiefases worden doorlopen met 6 bewustzijnselementen:

  • Zingeving
  • Verbinding
  • Ontspanning
  • Slaap
  • Beweging
  • Voeding

Er zijn verschillende opties waar je uit kunt kiezen.

  • Je volgt de training online.
  • Je volgt de training online met 5 bewustzijnspakketten (een pakket voor ieder element).

Wat zit er in een pakket.

Laat jezelf verrassen met het pakket. Bij ieder element wordt er een pakket naar je toegestuurd waar je mee aan de slag kunt. Het pakket is een hele mooie aanvulling voor de transformatiefases. Wil je liever geen pakket? Ook dat is helemaal prima. Ook zonder pakket is het een waardevolle training om jezelf te mogen ont-moeten.

Wat kost de training "Ont-moet jezelf"?

€ 35,00 p/m

€ 65,00