Over mij

Mijn WHY

Waarom ik doe wat ik doe.
Met mijn eigen (vervelende) ervaring(-en) in het leven weet ik dat het geen toegevoegde waarde heeft om over je problemen te praten die er vroeger waren. Tuurlijk zijn die niet onbelangrijk, maar door er over te praten herhaal je vooral de pijn die je toen ook hebt gehad. Ga je weer opnieuw door dat zelfde diepe dal.
 
Maar is dat ook echt wat je wil? Het kan natuurlijk zo zijn dat het voor jou heel goed werkt om juist te praten over de pijnen die je hebt meegemaakt.
Zelf heb ik geleerd dat er ook andere manieren zijn om weer beter in je vel te komen, beter naar jezelf te kunnen luisteren, in je innerlijke kracht te komen staan.
 

Dat is mijn WHY!!

Inmiddels heb ik, in mijn werk als verpleegkundige en als therapeut, 30 jaar ervaring op mogen doen in verlies en verdriet. Het eerste waar men vaak aan denkt bij verlies en verdriet, of het woord rouw, is aan de dood. Zelf heb ik al wel een aantal mensen om mij heen verloren door een overlijden. En ieder proces is weer anders, verloopt weer anders. Ieder verlies en verdriet heeft dan ook een begindatum, maar heeft het ook weer een einddatum?
Naast dit soort verlies zijn er ook nog andere soorten verlies. Verlies van je gezondheid en je werk. Verlies en verdriet van eigenwaarde en je identiteit, misschien wel doordat je in een onveilige (thuis-)situatie hebt gewoond. Het verlies van jaren en tijd, waarbij je bij jezelf dacht: "Had ik maar ....."
 
Ik wil jou helpen op je pad naar je innerlijke kracht als sterke vrouw, ongeacht de oorzaak van je verlies en je verdriet. Ik neem je mee vanaf het kruispunt waar jij staat te twijfelen welke afslag je wilt gaan nemen.
 
Met mijn trajecten doorloop je je hele lichaam en geest op holistische wijze om weer in balans te komen. Ik garandeer je dat je je nadien heerlijk verlost en vrij zult voelen. Hoe lang duurt dat? Dat is afhankelijk van het traject wat je kiest.
Wil je het grootste, het beste en het meeste resultaat behalen? Dan ga je voor een intensief traject van 6 maanden. Zal ik met je meelopen?
 
Wil je meer weten over mij en mijn dagelijkse leven? Klik dan hier.