Alle afspraken verlopen conform RIVM maatregels.

Over mij

Mijn WHY

Waarom ik doe wat ik doe.
Met mijn eigen (vervelende) ervaring(-en) in het leven weet ik dat het geen toegevoegde waarde heeft om over je problemen te praten die er vroeger waren. Tuurlijk zijn die niet onbelangrijk, maar door er over te praten herhaal je vooral de pijn die je toen ook hebt gehad. Ga je weer opnieuw door dat zelfde diepe dal.
 
Maar is dat ook echt wat je wil? Het kan natuurlijk zo zijn dat het voor jou heel goed werkt om juist te praten over de pijnen die je hebt meegemaakt.
Zelf heb ik geleerd dat er ook andere manieren zijn om weer beter in je vel te komen, beter naar jezelf te kunnen luisteren, in je innerlijke kracht te komen staan.
 

Dat is mijn WHY!!

Ik wil jou helpen op je pad naar je innerlijke kracht, ongeacht de oorzaak van je problemen. Ik neem je mee vanaf het kruispunt waar jij staat te twijfelen welke afslag je mag nemen.
 
Met mijn trajecten doorloop je je hele lichaam op holistische wijze om weer in balans te komen. Ik garandeer je dat je je nadien heerlijk verlost en vrij zult voelen. Hoe lang duurt dat? Dat is afhankelijk van het traject wat je kiest. Wil je het grootste resultaat behalen? Dan ga je voor een traject van 6 maanden. Zal ik met je meelopen?
 
Wil je meer weten over mij? Klik dan hier.

In Transformatie

En? Durf je dat? Durf jij de stap te zetten naar een verandering? Ben je gemotiveerd om hard te werken aan en met jezelf?

Een besloten FaceBook community: tips, trics, weetjes over voeding, beweging en holisme.

Ook jij mag een aanvraag doen om lid te worden. Klik daarvoor op de button hieronder.


Inschrijven voor een stromende nieuwsbrief

* indicates required