Een holistisch bewustzijnscentrum voor groei, ontwikkeling en zingeving.

In ons centrum bieden we verschillende mogelijkheden om te willen werken aan groei, ontwikkeling en zingeving. Alle diensten zijn erop gericht om jou weer in balans te brengen op alle vlakken vanuit een holistische visie. Deze holistische visie bestaat uit de volgende 5 niveaus: fysiek, psychisch, mentaal, energetisch en spiritueel.

Naast de behandelingen die gegeven worden kun je in ons centrum terecht voor bewegingslessen, tekenen met een achterliggende boodschap en voedingsconsulten. Maar ook voor lezingen/informatie avonden, meditatie- of klankschalen sessies, workshops en cursussen. In de agenda vind je hier meer informatie over.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Of wat het inhoud? Klik dan op onderstaande buttons voor meer informatie.

De verschillende behandelvormen die gereserveerd kunnen worden

Coachen/therapie

Als therapeut ga ik er vanuit dat alles met elkaar in verbinding staat. Ik kijk naar de mens vanuit de vijf verschillende niveaus: fysiek (lichaam), mentaal (gedachtes, patronen en overtuigingen), emotioneel (emoties), energetisch (bijv. chakraleer, energieveld, prikkels) en spiritueel (dieper liggende betekenis). Holistisch betekent letterlijk allesomvattend of geheel. Als (holistisch) therapeut is er minder focus op de klacht zelf; de aandacht ligt meer op de oorzaak van de klacht. En hoe hier mee verder te kunnen vanuit het heden naar de toekomst.
Lees hier verder .....

Opstellingen

Creatieve Therapie

Creativiteit verbaast, ontspant, verwondert, werkt verbindend met anderen, het kan ontladen, verbinding zoeken in jezelf, analyseren en structureren, het verbetert de fijne motoriek, het concentreert je op je zintuigen, leert je voelen, geeft ruimte om je te uiten, kan dienen als symbool en metafoor, vermindert stress, stimuleert de sociale intelligentie, toetst prikkels van de buitenwereld aan wat je weet, kent en voelt, het leert je waar te nemen en te visualiseren en ten slotte verandert het je.
Lees hier verder .....

Intuïtieve/holistische massage

Een holistische massage gaat iets verder dan een gewone (ontspannings-)massage. Dan wordt er ook gekeken (lees: gevraagd) naar de oorzaak bij eventuele klachten. Draag je veel zorgen mee. Wat voor werk doe je. Heb je wel een juiste lichaamshouding? Of gebruik je medicijnen... etc.
Lees hier verder .....

Reiki sessie

De term Reiki komt uit de Japanse woorden “Rei” en “Ki”. “Rei” betekend Universele en “Ki” staat voor levensenergie. Deze universele levensenergie is overal om ons heen en is aanwezig in alles wat leeft. Het is de essentiële energie waaruit wij bestaan.
Lees hier verder .....

Klankschalensessie

Een klankschalensessie, ook wel bekend als klanktherapie of klankschaalmassage, is een vorm van alternatieve geneeskunde die gericht is op het bevorderen van ontspanning, het verminderen van stress en het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van het lichaam door middel van geluid en trillingen. Klankschalensessies worden al eeuwenlang gebruikt in verschillende culturen, vooral in Azië, maar ze winnen ook aan populariteit in het Westen vanwege hun helende effecten en therapeutische voordelen.
Lees hier verder .....

Massage bij kanker

Zeker in een periode dat aanraking puur medisch is geworden is dit een weldaad voor lichaam en geest. Gelukkig is er steeds meer bekend over kanker en de invloed hiervan op het lichaam. Gelukkig is er ook steeds meer bekend over het krijgen van een massage bij mensen die kanker hebben en welk effect dit kan hebben op zowel lichaam als geest. Deze vorm van massage wordt aangepast op het soort kanker je hebt, de klachten die je hebt en de conditie waarin je verkeert. Je lichaam raakt echt niet in disbalans bij een massage, maar ontspant juist.
Lees hier verder .....