NLP cursus


Neuro-linguïstisch programmeren (NLP) is een unieke benadering van communicatie, persoonlijke ontwikkeling en psychotherapie. NLP is opgericht door Richard Bandler en John Grinder in de jaren zeventig van de vorige eeuw.

Er zijn veel verschillende versies van NLP. NLP is in principe een verzameling van technieken die gebruikt kunnen worden in de verkoop, zelfontwikkeling, therapie en zelfs bij hypnose.

Terwijl NLP technieken prachtig zijn voor zelfverbetering, kun je profiteren van het gebruik van NLP op elk vlak  in je leven. NLP is een uitstekend hulpmiddel als het gaat om het opbouwen van een goede verstandhouding en NLP-technieken kunnen je helpen om waardevol vertrouwen en vaardigheid te krijgen in het werk dat je elke dag doet.

Terwijl je de verschillende NLP-technieken leert en leert hoe je de waarden en de kaart van de wereld van iemand anders kunt identificeren, kun je beginnen met het afstemmen van hun lichaamstaal en hun staat, wat jou helpt om een goede verstandhouding op te bouwen. NLP kan je ook helpen om een zeer krachtige overtuiger te worden die jou dus kan helpen om ver in het leven te komen.

 

NLP kan jou helpen bij het volgende :

  1. Als model voor succesvol gedrag
  2. Om betere communicatieve vaardigheden opbouwen
  3. Een betere luisteraar te worden
  4. Conflicten op een gezondere manier oplossen
  5. En het helpt je mensen beter te begrijpen

 

NLP biedt een model van hoe mensen denken, voelen en zich gedragen. Op een meer specifiek niveau is het echt de studie van hoe mensen zich intern organiseren. NLP legt de nadruk op drie verschillende aspecten van deze interne organisatie:

 

Neuro - Hoe het zenuwstelsel en zijn complexe web van gedachten, gevoelens en fysieke gewaarwordingen of handelingen je gedrag beïnvloeden.

Taalkundig - Alle signalen, zowel verbaal als non-verbaal, en hoe je communiceert met jezelf en met anderen.

Programmering – En alle repetitieve en voorspelbare manieren waarop je denkt en je gedraagt.

 

Nu voor maar €49,00 !!!

Ik ga de uitdaging aan met mezelf en start deze cursus

Ik heb een vraag

NLP is een fascinerend vakgebied dat gebruikt kan worden om meer beheersing en elegantie in je communicatie te brengen.

  • Het kan je helpen om je relaties te verbeteren.
  • Het kan je helpen om beter met stress om te gaan.
  • En het kan je zelfs helpen om je leven te veranderen.

 

NLP technieken kunnen ook gecombineerd worden met hypnose of meditatie om je te helpen de veranderingen te bereiken die je zo graag wilt.

NLP combineert verschillende aspecten van gedragspsychologie, taalkunde, modellering, hypnose en zelfs gezond verstand om de houding van succesvolle mensen te bepalen en te onderzoeken. Het modelleren van deze technieken kan je helpen om deze zelfde patronen te integreren en toe te passen op je eigen dagelijks leven.

 

De makers van NLP, John Grinder en Richard Bandler, hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar hoogopgeleide en gerespecteerde mensen in hun vakgebied. Je kunt deze vaardigheden gebruiken als een krachtige katalysator voor persoonlijke verandering.

Het gebruik van deze technieken kan jou helpen om de concurrentie aan te gaan en je collega's voor te zijn. Veel mensen gebruiken deze technieken al onbewust  zonder het te beseffen.

Downlaod het E-book hieronder GRATIS om de eerste les van deze cursus te kunnen inzien.

Ik doe mee aan de cursus