Holistisch Centrum

Gepubliceerd op 8 februari 2022 om 16:07

Holistisch Centrum

Holistic Flow is een Holistisch Centrum waarbij uit verschillende invalshoeken naar jou als mens en persoon gekeken word; om als individu behandeld te worden met een eigen behandelplan. Er wordt bij ons niet gewerkt met standaard werkplannen. Want niemand is immers hetzelfde toch? Ieder mens is anders, heeft andere waarden en normen, verschil van opvoeding, verschil in levenservaring, gebeurtenissen en trauma's. Met dit als basis, wie ben jij als persoon en waar wil je naar toe werken, zal een passend advies worden gegeven. Kijk maar eens bij de verschillende behandelvormen die er aangeboden worden. Wat spreekt jou als eerste aan?

Er worden verschillende behandelvormen aangeboden, die onderverdeeld zijn in 5 groepen, passend op jou als persoon:

Alle behandelvormen zijn gebaseerd op een holistische visie. (Uitleg over holisme kun je vinden via deze link.)

Holistic Flow werkt vanuit verschillende principes vanuit de natuurgeneeskunde. Wil je weten welke principes dit zijn? Klik dan op deze link.

Waar staat Holistic Flow voor?

Holistic is makkelijk vertaald naar holistisch, de mens in zijn geheel te zien op alle vlakken. Het één kan namelijk niet zonder het andere en het heeft altijd invloed op elkaar. En dat is ook precies waar Holistic Flow zich mee bezig houd. In de FLOW, in transformatie, durven te veranderen en durf mee te bewegen vooral met jezelf.

FLOW is vertaald "stroming", dus is het voor mij een holistische stroming, oftewel: een stroming van jou als mens in zijn geheel. Want waarom zou je je maar op één aspect richten? Terwijl er zoveel meer zijn? En zoals eerder al aangegeven, het staat allemaal met elkaar in verbinding.

Maar FLOW staat voor nog veel meer. De letters FLOW betekenen echter nog meer dan stromen of doorstromen/ stroming. Iedere letter heeft zijn eigen, unieke uitleg.

  • F = Fysiek, mentaal, energetisch, emotioneel en spiritueel
  • L = Libelle; transformatie, laagjes afpellen en loslaten
  • O = Ontspannen je weg kunnen volgen
  • W = Wegwijzering, durf te kiezen welke kant je op wil, werken aan jezelf

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.