06-50280832 / holisticflow@outlook.com

Holistic Flow

Een holistisch centrum voor ontwikkeling, groei en zingeving.

In ons centrum bieden we verschillende mogelijkheden om te willen werken aan je ontwikkeling, groei en zingeving. Alle diensten zijn erop gericht om jou weer in balans te brengen op alle vlakken vanuit het holistisch aspect. Het holistisch aspect bestaat uit de volgende 5 niveaus: fysiek, psychisch, mentaal, energetisch en spiritueel.

Naast de behandelingen die gegeven worden kun je in ons centrum terecht voor bewegingslessen, tekenen met een achterliggende boodschap en voedingsconsulten. Maar ook voor lezingen/informatie avonden, meditatie- of klankschalen sessies, workshops en cursussen. In de agenda vind je hier meer informatie over.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Of wat het inhoud? Klik dan op onderstaande buttons voor meer informatie.

Wil je liever telefonisch meer informatie over de mogelijkheden voor jou? Maak dan een telefonische afspraak, voor een inzicht sessie, via onderstaande button en dan spreken we elkaar snel. De inzicht sessie duurt 30 minuten en is GRATIS.


Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut

De behandelingen worden gegeven aan 3 menselijke elementen:

  • Rouwen bij Verlies
  • Angst- en stress beheersing
  • Chronisch ziek

Als Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut, werk ik volgens de 5 natuurprincipes. Deze principes bestaan uit:

  • Energie
  • Prikkeloverdracht
  • Drainage
  • Voeding
  • Psyche

De behandelingen worden, op al deze lagen, gegeven vanuit een holistische visie. Dat wil zeggen, dat er op alle vlakken gekeken worden waar eventuele blokkades kunnen zitten. Lees hier verder .....

 


Mind-Walk® Master Trainer

Mind-Walk® is een mindfulnesstraining gecombineerd met wandelen.

De oefeningen die uitgevoerd worden zijn gebaseerd op invloeden vanuit SLOWfit, yoga en Tai Chi, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie. Het is een veilige, effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren. Zowel geschikt voor beginnende als gevorderde wandelaars van alle conditie niveaus.

De Mind-Walk sessie kunnen bestaan uit een reeks van bijvoorbeeld 7 of 10 weken. Daarnaast is er 1 x in de maand een Mind-Walk XL, met een op zichzelf staand thema. Raadpleeg hiervoor de agenda. Lees hier verder .....


Massage

Een holistische massage wordt ook wel therapeutische massage genoemd. Want wat houdt een holistische massage nou precies in?

Stel je zelf eens voor: je gaat naar de masseur voor een ontspanningsmassage. Je geeft aan dat je nek wat vastzit en je rug mag ook wel lekker gemasseerd worden. Je ligt een uurtje op de massagetafel heerlijk te genieten van de ontspanning die het je geeft. Misschien val je zelfs wel in een ontspanningsslaap. Je gaat na een uur met een voldaan, ontspannen, hoofd leeg en energiek lijf weer naar huis. Lees hier verder .....