06-50280832 / holisticflow@outlook.com

Holistic Flow

Een holistisch centrum voor ontwikkeling, groei en zingeving.

In ons centrum bieden we verschillende mogelijkheden om te willen werken aan je ontwikkeling, groei en zingeving. Alle diensten zijn erop gericht om jou weer in balans te brengen op alle vlakken vanuit het holistisch aspect. Het holistisch aspect bestaat uit de volgende 5 niveaus: fysiek, psychisch, mentaal, energetisch en spiritueel.

Naast de behandelingen die gegeven worden kun je in ons centrum terecht voor bewegingslessen, tekenen met een achterliggende boodschap en voedingsconsulten. Maar ook voor lezingen/informatie avonden, meditatie- of klankschalen sessies, workshops en cursussen. In de agenda vind je hier meer informatie over.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Of wat het inhoud? Klik dan op onderstaande buttons voor meer informatie.

Wil je liever telefonisch meer informatie over de mogelijkheden voor jou? Maak dan een telefonische afspraak, voor een inzicht sessie, via onderstaande button en dan spreken we elkaar snel. De inzicht sessie duurt 30 minuten en is GRATIS.

Rouwen bij verlies

Wil jij een nieuw hoofdstuk in je leven? Of misschien wil je zelfs een nieuw boek beginnen, een heel nieuw begin, een nieuwe leven. Treuzel dan niet langer en begin er aan!

Welk verlies heb jij geleden? Voor de fases, het DNA model of hoofdtaken, maakt het niet veel uit wat voor soort verlies je hebt geleden. We doorlopen rouw allemaal op een eigen wijze, op een eigen manier. Soms slaan we een fase over en soms beginnen we bij de laatste fase van een model. Lees hier verder .....

Marianne's Massage

Een holistische massage wordt ook wel therapeutische massage genoemd. Want wat houdt een holistische massage nou precies in?

Stel je zelf eens voor: je gaat naar de masseur voor een ontspanningsmassage. Je geeft aan dat je nek wat vastzit en je rug mag ook wel lekker gemasseerd worden. Je ligt een uurtje op de massagetafel heerlijk te genieten van de ontspanning die het je geeft. Misschien val je zelfs wel in een ontspanningsslaap. Je gaat na een uur met een voldoen, ontspannen, hoofd leeg en energiek lijf weer naar huis. Lees hier verder .....

Holistisch in Balans

Holistisch in Balans met voeding en beweging.

(Verdere tekst volgt .....)

Holistisch Tekenen

Creativiteit verbaast, ontspant, verwondert, werkt verbindend met anderen, het kan ontladen, verbinding zoeken in jezelf, analyseren en structureren, het verbetert de fijne motoriek, het concentreert je op je zintuigen, leert je voelen, geeft ruimte om je te uiten, kan dienen als symbool en metafoor, vermindert stress, stimuleert de sociale intelligentie, toetst prikkels van de buitenwereld aan wat je weet, kent en voelt, het leert je waar te nemen en te visualiseren en ten slotte verandert het je. Als kind zul je ongetwijfeld, ik in ieder geval wel, veel getekend hebben zonder er bij na te denken of het wel of niet goed zou zijn. Heerlijk kleuren buiten de lijntjes en niemand die er iets van zei. Lees hier verder .....