06-50280832 / holisticflow@outlook.com

Informatie over behandelingen

Welke behandelingen kunnen er bijvoorbeeld gegeven worden?

Reiki:

De term Reiki komt uit de Japanse woorden “Rei” en “Ki”. “Rei” betekend Universele en “Ki” staat voor levensenergie. Deze universele levensenergie is overal om ons heen en is aanwezig in alles wat leeft. Het is de essentiële energie waaruit wij bestaan.

Reiki is een methode waarbij gewerkt wordt met het sturen van deze kosmische energie. We zijn in staat om bij onze geboorte deze energie vrij op te nemen en door te geven. Reiki is een geneeswijze die al eeuwen oud is en die iedereen bewust kan leren toepassen. Het zorgt ervoor dat tekorten aan energie in ons lichaam worden opgelost zodat de natuurlijke balans wordt hersteld. Door handoplegging op pijnlijke plekken kunnen we de pijn uit die zones verminderen.

Iedereen kan Reiki toepassen. Zelfs het bekende helende “kusje erop” wat voor iedereen wel bekend is,  werkt met dezelfde universele energie. Het is geen bijzondere gave waar mensen mee zijn gezegend. Door het sturen van de energie activeren we het zelfhelend vermogen van het lichaam.

Een Reiki behandeling geeft mensen een goed gevoel, alsof je lekker in de natuur zit te genieten van de zon met een warm briesje en op de achtergrond een kabbelend beekje met golven van energie.

De behandeling kan door iedereen anders ervaren worden. De ene voelt de energie als warmte of trillingen, de ander ziet de energie in kleuren en weer een ander merkt hier weinig van maar geeft zich over aan het vertrouwen. De Reiki behandeling kan op afstand gegeven worden.

Een Reiki sessie is ook als een behandeling op zich te reserveren. Gebruik hiervoor de reserveer button hieronder.

Klankschalen
Een heerlijke, prachtige methode om verdieping te geven aan een behandeling. De klankschaal kan ingezet worden om blokkades los te trillen die dus vast zitten in je lichaam.

Wat is het effect van een klankschaal?
De klank van een klankschaal doordringt ons hele lichaam. Iedere cel wordt bereikt met het gebruik van een klankschaal. alle weefsels en organen worden aan getrild en kunnen zo weer in balans geraken met de rest van ons lichaam. Klankschalen krijgen ook steeds meer bekendheid, worden steeds vaker ingezet zowel bij behandelingen als bij een massage om spanningen en blokkades effectiever te kunnen behandelen.
Klankschalen kunnen jou helpen om beter in balans te komen met jezelf en je omgeving. Ze werken in op onze geest, lichaam en ziel. De trilling van de klankschaal heeft een krachtige uitwerking op jou. Er zal iets gebeuren met je, alsof er iets opengaat waardoor de spanning weg kan.

Voor wie is de klankschaal geschikt?
De klankschaal werkt ondersteunend bij één van de volgende klachten:
- rugpijn
- hoofdpijn
- astma / eczeem / allergie
- depressie
- vermoeidheid / burn-out / M.E.
- concentratiestoornissen
- slapeloosheid
- stress
- blokkades
- vervuilde aura

Voor wie is de klankschaal minder geschikt?

  • Klankschalen zorgen ervoor dat alles open komt te staan zeg maar. Ze geven inzicht, kunnen herinneringen oproepen en / of versterken.
  • Bij traumatische ervaringen, fobieën en / of angsten, is het gebruik van de klankschaal soms af te raden. Het verschilt per persoon tot in hoeverre dit de overhand neemt in het dagelijkse leven. En of je bereid bent te accepteren dat na een behandeling de klachten tijdelijk kunnen toenemen.
  • Als je onder psychiatrische behandeling bent bijvoorbeeld schizofrenie.
  • Als je last hebt van psychoses of deze in het verleden hebt gehad.
  • Epilepsie
  • Pacemaker
  • Trombose
  • Schroeven en / of platen in je lichaam hebt
  • En bij een zwangerschap tot de 6e maand