Bewustzijnscentrum voor groei, ontwikkeling en zingeving.

""Je batterij weer opladen met Mind-Walk®""
""Recharge jezelf in 10 outdoor trainingen""

Als Mind-Walk® Master trainer mag ik jou begeleiden naar een andere leefstijl. Mind-Walk® is uitermate geschikt niet alleen voor het verbeteren van het fysieke welbevinden, maar ook voor de mentale gezondheid.

Wat is Mind-Walk®? Mind-Walk® is OPMERKZAAM.
O optimistisch
P positief
M meegaand
E ervaren
R relativeren
K kracht
Z zacht
A aandacht
A accepteren
M mindfull

Mind-Walk® is een mindfulnesstraining gecombineerd met wandelen. De oefeningen die uitgevoerd worden zijn gebaseerd op invloeden vanuit SLOWfit, yoga en Tai Chi, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie. Het is een veilige, effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren. Zowel geschikt voor beginnende als gevorderde wandelaars van alle conditie niveaus.

Als jij merkt dat je moeite hebt met ontspannen omdat je de tijd niet neemt of gewoonweg niet weet hoe je moet ontspannen. Je ervaart dat je hoofd vaak te vol is. Of je vindt het gewoon heerlijk om te wandelen in het bos of de natuur? Graag even tijd voor jezelf wilt hebben? Dan is deze cursus zeker wat voor jou! Je gaat een bewuste wandeling maken in de natuur onder begeleiding van mij als coach. Je leert verschillende ontspanningstechnieken en ademhalingsoefeningen. Deze oefeningen zijn geïntegreerd in een wandeling van ongeveer 3 tot max. 5 km per keer.


Mind-Walk® is ontmoeten en ont-moeten.

Lijkt het je wat om:

  • Lekker te wandelen?
  • Je fitter en energieker te voelen?
  • Heerlijk te ontspannen en genieten van de natuur?
  • Je hoofd leeg te maken (minder stress te ervaren) waardoor je stemming verbeterd en je een goed gevoel krijgt?
  • Te ont-moeten en ontmoeten?

Mind-Walk® in groepsverband

Meerdere keren per jaar start er een cursus Mind-Walk® waar je jezelf voor kunt opgeven. Dit is een 5 of 10-weekse Mindfulnesstraining gecombineerd met wandelen waarin 10 thema's behandeld gaan worden om zelfbewuster te worden. Iedere wandeling bestaat uit een thema en/of combinatie thema's.
De cursus wordt ook aangevuld met
visualisaties door middel van presentjes.
Lees meer.....

 

Mind-Walk® voor bedrijven

Werknemers gaan steeds vaker in de pauze een rondje buiten lopen. Heel goed! Want frisse lucht klaart je hoofd! Waardoor je onder andere weer beter kunt concentreren op je werk. Wil jij je werknemers tools geven om hun gezondheid te bevorderen? Wil jij ze de kans geven om creatiever en
gemotiveerder aan het werk te zijn
Lees meer.....