06-50280832 / holisticflow@outlook.com

Workshop

Je komt binnen in De Kruiden Bar. Je kijkt om je heen en ziet niks anders als allemaal potten kruiden staan. Je wordt omringd door de overheerlijke geur van al die kruiden. Ze bieden je onder andere ontspanning, energie of misschien zelfs wel troost. Of ben je juist op zoek naar dat ene stukje magie of toverkracht?
Je gaat aan de bar zitten en je kijkt naar de persoon, die achter de bar staat met die geweldige cocktail shaker, die als een tovenaar je kruidencocktails staat te mixen.

Maarrrrrr.... je kunt ook je eigen thee cocktails gaan leren maken tijdens de magische kruidenthee workshop.

Kijk voor de data in de agenda of het reserveringssysteem via de button hieronder.

Aantal personen 6

Jouw manier van doen heeft te maken met wie je bent, hoe je geleerd hebt je te verbinden met anderen en hoe je met gebeurtenissen om gaat. Het heeft ook te maken met de band die je had met wie of wat er verloren is. Het kan zijn dat je in de rouw jij jezelf niet meer herkent. Dromen: je droomt dat alles weer kon zijn zoals het was. Maar helaas, dat gaat niet lukken. Heb jij juist last van nachtmerries? Ook dat kan gebeuren na een verlies. Kijk dan eens wat daar de oorzaak van is. Misschien lukt het jou wel om de nachtmerries om te zetten in mooie dromen. Maar wat voor droom je ook wil waarmaken, herstel, genezing, of juist je verlies weer (kunnen) zien; met de MIND-WALK XL gaan we hier een begin mee maken.

In de ochtend gaan we beginnen met een meditatie en daarna aan de slag met het maken van een dromenvanger.

Na de lunch trekken we er op uit naar buiten, samen met onze zelfgemaakte dromenvanger voor een heerlijke meditatieve wandeling, gegoten in een MIND-WALK jasje. Tijdens de middag gaan we de dromenvanger gebruiken om onze dromen weer te zien als een mooi iets, als een mooie herinnering.

Wil jij mee op reis in een mooie droom? Er is plaats voor maximum 6 deelnemers. Ben jij er daar één van?

Kijk voor de data in de agenda of het reserveringssysteem via de button hieronder.

Aantal personen 6

Klankschalen kunnen jou helpen om beter in balans te komen met jezelf en je omgeving. Ze werken in op onze geest, lichaam en ziel. De trilling van de klankschaal heeft een krachtige uitwerking op jou. Er zal iets gebeuren met je, alsof er iets opengaat waardoor de spanning weg kan.

Kijk voor de data in de agenda of het reserveringssysteem via de button hieronder.

Aantal personen 9

Meditatie is een manier om om te gaan met stress, verdriet, angsten en onzekerheden. Maar ook een manier om leuke dingen te verwezenlijken die je op je pad tegenkomt. Mediteren is een manier om weer innerlijke rust te krijgen, om je hoofd leeg te maken. Jezelf ook daadwerkelijk de rust te geven die je gewoon nodig hebt. Je gedachten leren loslaten. Maar ook dat je gedachten er gewoon mogen zijn zoals ze zijn.

Kijk voor de data in de agenda of het reserveringssysteem via de button hieronder.

Aantal personen 9

De dagen worden korter, de nachten worden langer, de bladeren vallen van de bomen en de natuur keert zich naar binnen. Dit zie je buiten gebeuren, maar hoe is dat in jou? In de hectiek van de dag ga je vaak door alsof het zomer is, het seizoen waarin alles naar buiten gericht is. In het najaar en de winter heb jij, net zoals je in de natuur ziet, de natuurlijke behoefte om naar binnen te keren en meer tot jezelf te komen, daar waar het altijd warm is. Je hebt behoefte aan verwarmende dranken en verwarmend eten en om met een lekker dekentje op de bank te zitten. Wil je jezelf graag verwennen en een dag tot rust komen en heerlijk tijd en aandacht besteden aan jezelf? Dan is deze kom-tot-jezelf-dag mini-retraite wellicht wat voor jou. Een dag waarin je in de ochtend onder het genot van een hartverwarmend kopje thee en een geleide meditatie die gericht is op het voelen van je hartcentrum, volledig tot rust kan komen. In de middag maak je onder begeleiding een prachtige chakratekening. Voel je je aangesproken en wil je deze dag cadeau doen aan jezelf,kijk dan in de agenda voor de data of via de het reserveringssysteem via de button hieronder.

 

Datum volgt.

Aantal personen 9