Kreatief in je Kracht

 

Met iedere stap dichterbij jezelf komen met potlood en papier.
Iedere maand tekenen met een thema om toegang te krijgen tot het onbewuste, emotionele brein.

Een thema waar jij mee aan de slag gaat voor jezelf.

Welke tekenthema's zijn er zoal in het algemeen? In de woordwolk hiernaast vind je er een aantal.

Iedere maand zal er een thema behandeld worden.

Ga je voor een online abonnement? Dan krijg je iedere maand een Kreatief Magisch Moment via een live ZOOM moment. Het streven is om deze iedere 2e zondag van de maand te geven, met uitzondering van feest- en vakantiedagen. Dan zal er een andere datum gepland worden. En je krijgt vooraf ook een mail met informatie over het thema.

Bij de eerste mail krijg je de theorie van het desbetreffende thema. Daar zit ook alvast een kleine tekenopdracht bij. Maar zie deze zending als voorbereiding op het live moment via ZOOM.

Via de live ZOOM krijg je het tekenmoment zelf. Je krijgt stap voor stap instructies over hoe je de tekening mag gaan opbouwen. Dit kunnen we samen doen in het ZOOM moment. Maar je kunt er ook voor kiezen om eerst te kijken en later zelf aan de slag te gaan. En als je er niet bij kunt zijn, dan kijk je sowieso de replay.

De materialen die ik gebruik, zijn niet de materialen die jij ook persé hoef te gebruiken. Kijk wat je in huis hebt en wat voor jou fijn is om mee te werken.

Ga je voor een offline abonnement? Dan is er iedere 3e zondag van de maand een gezellige bijeenkomst om samen aan de slag te gaan met de Mandala thema's. Zie voor data en thema's onderstaand schema.

Je kunt kiezen uit 2 vormen van betalen.

Je kiest voor een jaar betaling in 1 keer of je kiest er voor om per maand te betalen. Dit is echter geen abonnementsvorm.

  • De mandala thema's tekenen voor een heel jaar, kan in 1 X betaald worden.
  • Het maand thema; je betaalt dan alleen voor het betreffende thema van die maand. Wil je de maand er na ook weer mee doen, dan schrijf je jezelf opnieuw in via de betaalknop in de shop.

Klik op de afbeelding hieronder met je voorkeur voor de online variant live via ZOOM, of de offline variant gezellig op locatie met andere samen.