Wie ben ik

Gepubliceerd op 11 juni 2020 om 21:06

Wie ben ik

Op de homepage kun je een blokje vinden met de koptekst: Wie ben ik.
Een verhaal waarbij jij als lezer een kijkje krijgt in een stukje mijn leven.

Om te weten bij wie je terecht komt, is het altijd wel fijn om iets te weten over iemand.

Je wil toch altijd graag zien wie die persoon is.

Dat ben ik dus, zoals je kunt zien op de foto. Ik ben dus Marianne. 46 lentes jong. (Je bent zo jong als dat je je voelt zeggen ze toch?) En de trotse eigenaar van onder andere Holistic Flow.

Hoe is Holistic Flow tot stand gekomen. Altijd al ben ik heel gevoelig geweest voor geluiden en de emoties van anderen. Ik kon mezelf niet laten zien waar dan ook, of er kwam ook altijd wel iemand naar me toe om zijn/verhaal kwijt te kunnen. Of ik ze ergens mee kon helpen en of ik iets kon "doen". Ik heb me ook heel vaak afgevraagd waarom bij mij? Waarom ik? En wat zou ik dan moeten "doen". Pas de laatste 2 jaren heb ik een antwoord op die vraag. Ik kan inderdaad iets "doen".............

Wil jij het hele verhaal lezen, klik dan op deze link.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.