Alle afspraken verlopen conform RIVM maatregels.

Reiki Online

De term Reiki komt uit de Japanse woorden “Rei” en “Ki”. “Rei” betekend Universele en “Ki” staat voor levensenergie. Deze universele levensenergie is overal om ons heen en is aanwezig in alles wat leeft. Het is de essentiële energie waaruit wij bestaan.

Reiki is een methode waarbij gewerkt wordt met het sturen van deze kosmische energie. We zijn in staat om bij onze geboorte deze energie vrij op te nemen en door te geven. Reiki is een geneeswijze die al eeuwen oud is en die iedereen bewust kan leren toepassen. Het zorgt ervoor dat tekorten aan energie in ons lichaam worden opgelost zodat de natuurlijke balans wordt hersteld. Door handoplegging op pijnlijke plekken kunnen we de pijn uit die zones verminderen.

Iedereen kan Reiki toepassen. Zelfs het bekende helende “kusje erop” wat voor iedereen wel bekend is,  werkt met dezelfde universele energie. Het is geen bijzondere gave waar mensen mee zijn gezegend. Door het sturen van de energie activeren we het zelf-helende vermogen van het lichaam.

Een Reiki behandeling geeft mensen een goed gevoel, alsof je lekker in de natuur zit te genieten van de zon met een warm briesje en op de achtergrond een kabbelend beekje met golven van energie.

De behandeling kan door iedereen anders ervaren worden. De ene voelt de energie als warmte of trillingen, de ander ziet de energie in kleuren en weer een ander merkt hier weinig van maar geeft zich over aan het vertrouwen. De Reiki behandeling kan op afstand gegeven worden.

De Reiki, die door mij gegeven wordt, zal versterkt kunnen worden door het gebruik van symbolen.
Deze symbolen zorgen er voor dat ik daadwerkelijk verbinding kan maken met jou, en dat er kracht, liefde en energie komt.

 

De Reiki zal online gegeven worden. Hoe gaat dit in zijn werk?

De behandeling duurt 45 minuten. Hierin hebben wij eerst online contact. Voor de behandeling is het namelijk belangrijk te weten welke vraagstelling je hebt. En hierbij kan ik mezelf dan ook gelijk voorbereiden om af te stemmen op jou. In dit moment spreken we ook af wanneer ons volgend contact moment is.

Wat wil ik graag weten bij een online behandeling?

Je voor- en achternaam en je geboortedatum. En waarom? Om er zeker van te zijn dat ik mijn behandeling en intenties aan de juiste persoon geef.

 

Reserveren kan via de onderstaande button.
Wil je eerst graag nog wat weten over een online Reiki behandeling, stel dan je vraag via onderstaand formulier.

Ik heb een vraag