Praktijk voor groei, ontwikkeling en zingeving.

Webinar Holistisch Afvallen

29 december om 19:30 uur

Vanaf het moment dat je geboren bent, moeten jij en je lichaam met elkaar door één en dezelfde deur. Als je in de spiegel kijkt, zie je alleen je fysieke lichaam. Maar de realiteit is, dat er veel meer voor jou is dan alleen je buitenste schilletje. Als het je niet bevalt wat je ziet en je voelt je gevangen in een lichaam dat je niet steunt, dan moet je misschien dieper graven in waarom je doet wat je doet.

Je lichaam bevat je hart, je ziel en zelfs je geest en om succesvol te zijn met gewichtsverlies moet je al die verschillende delen van jezelf die je maken tot wie je bent, omarmen en erkennen.

De waarheid is, is dat emoties rauw en pijnlijk zijn en moeilijk te confronteren. Emotioneel eten wordt een gewoonte en het zorgt ervoor dat we eten als we boos, gefrustreerd, angstig, verveeld, eenzaam of gestrest zijn. Maar de waarheid is dat eten niet echt iets doet om ons emotioneel te troosten.

Dit webinar is voor iedereen die anders met eten en zichzelf om wil leren gaan.

Om gewicht kwijt te raken dient je geest op orde te zijn. Om jou te kunnen helpen van buiten, neem ik je eerst mee op een veelzijdige reis om van binnen lichter te worden.

Ik daag je uit om met mij mee op reis te gaan op verschillende niveaus met deze 5 daagse challenge. Afvallen doe je namelijk niet alleen maar met minder eten. Afvallen omvat veel meer dan een weekmenu volgen. Afvallen doe je ook in je hoofd, in je lijf, in je ziel.

Wat is voor jou de blokkade dat het niet lukt om gewicht kwijt te raken of misschien juist wel om er gewicht bij te krijgen?


Bij Holistisch Afvallen gaat het niet om het aantal calorieën, maar om het kwijtraken van ballast, en dan vooral ook figuurlijk.

Wij gaan voor een lichter hoofd, een lichter lijf en een lichter leven op alle niveau's vanuit het holisme.

Doe je mee? Je kunt je aanmelden via de button hieronder. De week start met een webinar op woensdag 29 december om 19:30 uur. Deze duurt ongeveer 60/75 minuten. De challenge die start op 3 januari 2022.

Na aanmelden voor het webinar, krijg je een bevestigingsmail. Hierin staat ook een link om jezelf aan te kunnen melden voor de besloten Facebook pagina om mee te doen met deze week.

Heb je geen facebook? Geen nood! Je krijgt de informatie van de challenge ook via de mail.

 

Liefs Marianne