Alle afspraken verlopen conform RIVM maatregels.

Groepslessen


Bij Holistic Flow zijn de lessen aangepast naar mindful sporten en kun je nu meedoen met de volgende lessen:

Maar nu kom je eerst alvast digitaal maar even rond sporten! Super goed!! En welkom!

Je lichaam "in Shape" houden doe je echter niet alleen met sporten, maar zul je ook op je voeding moeten letten en je geestelijk welzijn in balans zien te houden. Lukt dat allemaal? Dan is Your Body in Shape!
Your Body in Shape is ontstaan in de beginfase van de start van mijn bedrijf, uit verschillende activiteiten zodat alle lessen en consulten die ik gaf onder deze naam samen gebracht konden worden.
Inmiddels wordt deze naam ondergebracht onder de noemer: Holistic Flow.

Dansen is altijd al een liefhebberij geweest van mij. Stijldansen, discodansen, freestyle dansen, het maakte niet uit wat. 7 jaar geleden kwam ik in aanraking met de Zumba lessen. Dit vond ik zo leuk dat ik, als ik enigszins kon, 4 keer per week de les wilde volgen. Na enig twijfelen dan toch de stap genomen om zelf les te gaan geven. Hiervoor natuurlijk eerst een aantal cursussen mogen volgen en voíla! En hier sta ik nu dan als instructrice. En inmiddels geef ik dus meerdere keren per week les.
Wil je ook zo graag mee doen met Figure8 lessen, Strong in Balance of een andere les? Maar wil je eerst weten wat de lessen inhouden? Klik dan op de lessen die hierboven staan voor meer informatie over de les zelf.  Ook zeker niet onbelangrijk om te weten wanneer de lessen gegeven (zie lesrooster).

Mochten er na het lezen van de informatie toch nog vragen zijn, je wil een rittenkaart of abonnement afsluiten? Stel ze dan gerust via het contact formulier of maak een telefonische afspraak.