Alle afspraken verlopen conform RIVM maatregels.

Figure8


Een vernieuwend dans - fitness programma!

Met deze les werk je aan kracht, stabiliteit en coördinatie door middel van basis dansbewegingen. Tijdens deze les wordt er gewerkt aan inspiratie tot dansen, van het leven genieten en gezond zijn!

Vind je het lastig om een keuze te maken tussen sport en dans? ben je een fervent danser, maar vind je sporten op zich niet veel aan? Dan is de DE combinatie voor jou!

Sporten op het ritme van een JIVE, een CHACHACHA, of een heerlijke PASO DOBLE. En zo zijn er nog veel meer Latin dansstijlen die geïntrigeerd worden in dit sport-uurtje.

Figure8 Fitness is een op Latin dans gebaseerd trainingssysteem dat cardio-conditioning en kernsculpturen combineert om de lichaamsbouw van een professionele danser te bereiken.

Figuur 8 Fitness is gecreëerd door dansconcurrent Jaana Kunitz van wereldklasse. Het is een combinatie van buikspieren en vetverbranding met meerdere stijlen van Ballroom/Latin-dansen, waaronder Merengue, Samba, Salsa, Paso Doble, Jive, Rumba en Bolero.

Iedereen die deelneemt aan een Figure8 Fitnessles zal uiteindelijk met een betere vorm weer weglopen, in een betere vorm zijn, en zal intens geïnspireerd zijn om door te gaan met meer.

Dans je ook mee?