06-50280832 / holisticflow@outlook.com

Magneet massage

 

""Met Energetische Magneten
weer in balans""


Ons lichaam is opgebouwd uit cellen met een plusje en een minnetje die goed reageren op magneten. Een massage met magneten heeft dan ook een positief effect. Rode bloedlichaampjes hebben de neiging om te gaan clusteren. Die kunnen, anders gezegd, aan elkaar gaan kleven tot klontvorming. De magneten hebben effect op het ijzer in ons bloed, zij trekken de cellen als het ware uit elkaar en geven energie. En de cellen kunnen zo beter hun werk doen. Wat ons weer terug brengt bij de doorbloeding van de organen. Het zelf herstellend vermogen wordt geactiveerd en klachten kunnen verminderen. Op deze manier worden de cellen weer geordend als het ware en komt je lichaam weer in balans.

 

De voordelen van een magneet massage:

  • Het verdwijnen van hoofdpijn / migraine
  • Minder last van overgangsklachten (opvliegers)
  • Goede resultaten bij slapeloosheid en andere stress gerelateerde klachten
  • Het geeft meer energie
  • Het brengt je in balans geestelijk, lichamelijk en energetisch
  • Het immuunsysteem wordt gestimuleerd, waardoor cellen zich kunnen vernieuwen, met als gevolg dat er verlichting van pijn (algemeen) ervaren kan worden
  • Vermindering van gewrichtspijnen
  • Een snellere afvoer van afvalstoffen
  • En een dieper gevoel van ontspanning niet alleen tijdens de massage maar ook langdurig daarna

 

Tijdens de massage worden de magneten over het lichaam bewogen. Hierbij hoeft er geen druk gegeven te worden. En vanwege de zachte vorm van de magneten kan het zelfs aan kinderen, ouderen en zwangere vrouwen (vanaf 3 maanden zwangerschap) gegeven worden. De magneetmassage kan gegeven worden op de blote huid met olie of over 1 laag kleding heen. Om een beter contact te hebben met de magneten wordt de massage op de blote huid vaak wel prettiger ervaren. Het magnetische veld dat zich onder de magneet bevind gaat dan ook door het lichaam. Daarbij dringt het dan diep door de huid heen en ook daaronder. Onderweg worden daardoor dus de bloedcellen magnetisch gereset en kunnen ze hun werk beter doen. Dit resulteert dan in een betere doorbloeding van de huid en de delen daaronder. De afvalstoffen zijn vaak de oorzaak van deze disbalans. Het is dan ook van belang om na deze massage goed water te drinken om de afvalstoffen die “losgemaakt” zijn, naar het toilet te kunnen brengen. Met het kwijtraken van de afvalstoffen komt ook het “jezelf beter voelen aspect” meer naar voren.

 

Deze behandeling is echt zéér aangenaam!

Heb je last van pijnlijke spieren of pijnlijke plekken, dan zul je merken dat een magneetmassage verlichting geeft. Zelfs door een lichte aanraking. De behandeling hoeft geen pijn te doen om toch te werken. Hierdoor is deze massage ook zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid, om welke reden dan ook, en ook als je Fibromyalgie hebt.

 

Magneet massage

55 minuten €55,00